< Naar vorige pagina
Beurswand Pilaar A Beurswand Pilaar A GStex beurswand Pilaar A Verlichting textiel banner deluxe

Beurswand pilaar A

De beurswand pilaar A is een full colour bedrukte pilaar van 50 cm breed en 200 cm hoog. Deze 3D pilaar kun je full colour bedrukken aan alle zijden. Hierdoor is deze pilaar multifunctioneel inzetbaar. Gebruik dit type beurswand als bewegwijzering op een evenement, reclame in de showroom of extra eyecatcher op uw beursstand.

De voordelen van onze beurswand pilaar:

  • Val direct op met jouw boodschap
  • Duurzaam in gebruik
  • Doeken aan alle kanten bedrukken
  • Lichtgewicht frame

We hebben de beurswand pilaar in verschillende types. Benieuwd welke het beste bij jou past? Vraag een offerte aan en onze specialisten geven je graag advies.

Contact opnemen

Opvallen op de beurs met een pilaar als banner

Door de unieke 3D vormgeving is deze pilaar los in de ruimte te plaatsen en aan alle zijden te bedrukken. De pilaar bestaat uit een buizenframe van 32 mm dat eenvoudig in elkaar geklikt kan worden. Zodra het frame staat kun je eenvoudig het doek over het frame spannen en klaar is de pilaar voor gebruik.

De pilaar wordt geleverd in een luxe canvas draagtas met handleiding. De pilaar is duurzaam doordat het doek ook los te bestellen is. Daarnaast is het doek ook eenvoudig te wassen in de wasmachine op 30 graden. De pilaar kun je combineren met onze klassieke beurswanden of onze balies. Meer weten neem dan contact met ons op.

InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
50 x 200 x 70 cm8,90 kg
(GSTex Pilaar A)
Inclusief Tas

Algemeen:
Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

Let hierbij op het volgende:
– Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
– Omzetten in CMYK kleuren
– Resolutie 72-125 dpi
– Tekst omzetten in lettercontouren
– Afbeeldingen in definitieve document insluiten
– Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
– Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.