< Naar vorige pagina
Beurswand in snake vorm Beurswand in snake vorm Verlichting textiel banner deluxe

Beurswand snake D

Deze beurswand met speciale curve komt uit de snake collectie trekt meteen aandacht trekt waardoor je boodschap helder en duidelijk over komt. Deze beurswand snake D is 91,5 cm breed, 228 cm hoog en slechts 48 cm diep ondanks zijn unieke vorm. Door dit formaat kan deze beurswand ook doorgaan als banner voor op de beurs.

De voordelen van deze beurswand in snake vorm:

  • Snel leverbaar
  • Duurzaam te gebruiken
  • Een uniek type banner
  • Gemakkelijk op te zetten

Vraag gemakkelijk een offerte aan en bespreek samen met onze specialisten welke type banner in snake vorm het beste bij je past.

Contact opnemen

Een beursbanner in een aparte vorm

Deze banner is gemaakt van een lichtgewicht buizenframe met daarover een gespannen doek. Het doek is licht elastisch en daardoor makkelijk en snel te spannen. Binnen enkele minuten staat de banner.

Onze beurswanden kunnen zowel enkel als dubbelzijdig bedrukt worden. De textielbanners worden geleverd in een luxe tas zodat transport eenvoudig is evenals het opbergen van de banner.

Daarnaast zijn de prints los te bestellen waardoor het systeem duurzaam en herbruikbaar is. De doeken zijn eveneens wasbaar in de wasmachine op 30 graden. Vraag nu een offerte op maat aan.

InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
91,5 x 228 x 48 cm6,75 kg
(GSTex Snake D)
Inclusief Tas

Algemeen:
Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

Let hierbij op het volgende:
– Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
– Omzetten in CMYK kleuren
– Resolutie 72-125 dpi
– Tekst omzetten in lettercontouren
– Afbeeldingen in definitieve document insluiten
– Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
– Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.