< Naar vorige pagina
Beursbalie ovaal Beursbalie ovaal GStex beurs balie ovaal GStex beurs balie ovaal GStex beurs balie ovaal Verlichting textiel banner deluxe

Beursbalie ovaal

De meest verkocht en standaard balie is onze beursbalie ovaal. Deze beurs balie is een aanvulling op je beurswand en maakt je beursstand af. De beursbalie ovaal bestaat uit een buizenframe met daarover een doek en een zwart gelakt houten blad. De balie is snel een eenvoudig op te bouwen en staat binnen 5 minuten.

De voordelen van onze beursbalie ovaal:

  • Snel leverbaar
  • Gemakkelijk in elkaar te zetten
  • Duurzaam in gebruik
  • Te gebruiken voor ieder type beurswand

Vraag gemakkelijk een offerte aan en onze specialisten kijken graag met je mee voor de mooiste bedrukking.

Contact opnemen

Snel en makkelijk, de beursbalie ovaal

Deze balie wordt opgebouwd zonder gereedschap doordat de buizen eenvoudig in elkaar geklikt worden en daarna het doek erover heen en blad plaatsen en klaar is je beursbalie.

Het GStex systeem is een systeem dat bestaat uit een frame van buizen en wordt voorzien van een doek om zo een strakke en moderne presentatie neer te zetten. Het grote voordeel van dit systeem is de snelle opbouwtijd zonder gereedschap. Daarnaast is het GStex systeem licht van gewicht en zijn de onderdelen zoals doek, frame en accessoires los verkrijgbaar.

De beursbalie ovaal wordt geleverd in een mooie stevige draagtas voor vervoer en om hem makkelijk op te bergen. Meer specificaties vind je hier. Geheel vrijblijvend advies op maat of een offerte, neem dan contact met ons op.

InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
60 x 100 x 40 cm7,90 kg
GSTex Balie A – Ovaal
Inclusief Tas

Algemeen:
Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

Let hierbij op het volgende:
– Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
– Omzetten in CMYK kleuren
– Resolutie 72-125 dpi
– Tekst omzetten in lettercontouren
– Afbeeldingen in definitieve document insluiten
– Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
– Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.