Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   GStex beurs balie rond GStex beurs balie rond GStex beurs balie rond Zippit-tas

   GStex Beurs Balie Rond

   Een beurs balie is ideaal om je beursstand verder aan de kleden, de beurs balie rond uit onze GStex lijn past perfect bij onze beurswanden. De beurs balie rond is gemaakt van hetzelfde zogenaamde zippit of rits systeem en zorgt daardoor voor eenheid in je beursstand. De GSTex beurs balie rond is modern en kan volledig voorzien worden van een op maat gemaakte print. Om zo perfect aan te sluiten op je beurswand.

   De beursbalie bestaat uit een aluminium buizen frame van 32 mm en zijn eenvoudig zonder gereedschap in elkaar te zetten. Het is even de buizen in elkaar klikken en het frame staat. Door middel van een peesrand span je het doek over het frame. Als laatste plaats je het bijgeleverde zwart gelakte blad en de balie is klaar voor gebruik.
   De De balies zijn 100 cm hoog. Dit is de meest ideale hoogte voor balie zonder dat deze je presentatie verstoord. Het houtenblad zorgt voor stevigheid en is standaard zwart gelakt, dit om een moderne en strakke uitstaling te realiseren.

   De complete balie wordt geleverd in een stevige luxe draag tas met handschoenen en een handleiding om hem snel en eenvoudig op te bouwen. De balie heeft een montage tijd van ongeveer 5 minuten.

   Voor meer informatie en specificaties verwijzen we je graag naar het tabblad specificatie.


   Prijs: €285,00 excl. BTW
   Prijs: excl. BTW
   Prijs: €106,20 excl. BTW
   Prijs: excl. BTW
   Contact opnemen
   InformatieFormaat (bxhxd)
   70/50 x 100 x 70 cm
   (GSTex Balie E – Rond)
   InclusiefTas
   GarantieWij geven standaard 1 jaar fabrieksgarantie op de hardware van onze GSTex systemen en 1 maand op het printwerk/doeken. Wanneer de hardware of printwerk in gebreke wordt geleverd valt dit onder de garantie. Indien de hardware beschadigd is door gebruik of foutief gebruik valt dit niet onder de garantie.

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.