< Naar vorige pagina
GStex beurs balie rond GStex beurs balie rond GStex beurs balie rond Zippit-tas

GStex Beurs Balie Rond

Een beurs balie is ideaal om je beursstand verder aan de kleden, de beurs balie rond uit onze GStex lijn past perfect bij onze beurswanden. De beurs balie rond is gemaakt van hetzelfde zogenaamde zippit of rits systeem en zorgt daardoor voor eenheid in je beursstand. De GSTex beurs balie rond is modern en kan volledig voorzien worden van een op maat gemaakte print. Om zo perfect aan te sluiten op je beurswand.

De beursbalie bestaat uit een aluminium buizen frame van 32 mm en zijn eenvoudig zonder gereedschap in elkaar te zetten. Het is even de buizen in elkaar klikken en het frame staat. Door middel van een peesrand span je het doek over het frame. Als laatste plaats je het bijgeleverde zwart gelakte blad en de balie is klaar voor gebruik.
De De balies zijn 100 cm hoog. Dit is de meest ideale hoogte voor balie zonder dat deze je presentatie verstoord. Het houtenblad zorgt voor stevigheid en is standaard zwart gelakt, dit om een moderne en strakke uitstaling te realiseren.

De complete balie wordt geleverd in een stevige luxe draag tas met handschoenen en een handleiding om hem snel en eenvoudig op te bouwen. De balie heeft een montage tijd van ongeveer 5 minuten.

Voor meer informatie en specificaties verwijzen we je graag naar het tabblad specificatie.

Contact opnemen
InformatieFormaat (bxhxd)
70/50 x 100 x 70 cm
(GSTex Balie E – Rond)
Inclusief Tas

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.