< Naar vorige pagina
Beursbalie driehoek Beursbalie driehoek Verlichting textiel banner deluxe

Beursbalie driehoek

Deze kleine, opvallende balie, is ideaal voor een beursstand, evenement of congres. De beursbalie driehoek heeft mooie afgeronde vormen en is een compacte eye-catcher voor in de beursstand.

 

Contact opnemen

Een beursbalie in bijzondere vorm

De beursbalie driehoek bestaat uit een buizenframe met daarover een doek en een zwart gelakt houten blad. De balie is snel een eenvoudig op te bouwen en staat binnen 5 minuten. Deze balie wordt opgebouwd zonder gereedschap doordat de buizen eenvoudig in elkaar geklikt worden en daarna het doek erover heen en blad plaatsen en klaar is je balie.

De balie wordt geleverd in een mooie schoudertas met handschoenen en een handleiding. Wil je meer informatie bekijk onze specificatie hier of neem geheel vrijblijvend contact op voor een passende offerte op maat. Liever een grote balie, bekijk dan al onze GStex beursbalies hier.

InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
60 x 100 x 60 cm 10,10 kg
GSTex Balie B – Driehoekig
Inclusief Tas

Algemeen:
Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

Let hierbij op het volgende:
– Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
– Omzetten in CMYK kleuren
– Resolutie 72-125 dpi
– Tekst omzetten in lettercontouren
– Afbeeldingen in definitieve document insluiten
– Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
– Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.