< Naar vorige pagina
GStex Ipad display GStex Ipad display GStex Ipad display GStex Ipad display GStex Ipad display GStex Ipad display GStex Ipad display Verlichting textiel banner deluxe

Beurs Ipad display

Tegenwoordig zijn tablets niet meer weg te denken uit het dagelijks leven en ook in op beurzen, in winkels en showrooms worden deze tablets ingezet voor diverse doeleinden. Onze GStex IPad Display bied de mogelijkheid om je tablet veilig en mooi gepresenteerd te gebruiken. De IPad Display is een full colour in jouw design gemaakt display standaard waarin jij je tablet kunt plaatsen.

De voordelen van een Ipad display:

  • Gemakkelijk te bevestigen
  • Snel leverbaar
  • Duurzaam in gebruik

Vraag een offerte aan om snel de Ipad display te bestellen

Contact opnemen

Een Ipad display voor op de beurs

De Ipad display bestaat uit een buizenframe met buizen van 32 mm voorzien van een tablet houder. Niet alleen kun je de Ipad in de tablet houder plaatsen, maar ook andere tablets die voldoen aan de volgende afmetingen minimaal 12,5 cm en maximaal 24 cm.

Nadat je het frame met iPad houder hebt opgezet span je eenvoudig het full colour doek er overheen en je presentatie is klaar voor gebruik binnen 5 minuten.

De iPad display wordt geleverd met een bijpassende luxe draagtas en handschoenen. Hierdoor kun je de Ipad display eenvoudig vervoeren en opbergen.

Liever een balie waarin je jouw iPad kunt plaatsen, bekijk dan onze iPad balie hier. Onder het kopje specificaties vind je meer informatie zoals afmetingen en gewicht van onze iPad display.

InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
38 x 132 x 60 cm4,80 kg
(GSTex Ipad Display)
Min. tabletformaat: 12,5 cm
Max. tabletformaat: 24 cm
Inclusief Tas

Algemeen:
Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

Let hierbij op het volgende:
– Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
– Omzetten in CMYK kleuren
– Resolutie 72-125 dpi
– Tekst omzetten in lettercontouren
– Afbeeldingen in definitieve document insluiten
– Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
– Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.