< Naar vorige pagina
GStex beurs balie ovaal Ipad GStex beurs balie ovaal Ipad GStex beurs balie ovaal Ipad GStex beurs balie ovaal Ipad GStex beurs balie ovaal Ipad GStex beurs balie ovaal Ipad GStex beurs balie ovaal Ipad GStex beurs balie ovaal Ipad Verlichting textiel banner deluxe

Beursbalie met Ipad

Als aanvulling op je beursstand, in je winkel, tijdens een evenement of in de showroom is de beursbalie voor de Ipad, ideale tool om extra aandacht van je klanten, bezoekers en geïnteresseerden te vragen. Deze lichtgewicht IPad balie bestaat uit een frame van aluminium buizen van 32 mm met daar overheen een doek gespannen met bovenop een houten blad.

De voordelen van de ovale beursbalie met Ipad:

  • Een mooie ovale vorm beursbalie
  • Te gebruiken met al onze beurswanden
  • Mogelijkheid om te bedrukken met iedere print
  • Geschikt voor bijna iedere Ipad

Benieuwd naar een beursbalie met mogelijkheden voor Ipad presentatie? Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

Onze beurs balie ovaal iPad is geschikt voor de iPad 2, 3, 4 en de iPad air. De balie is voorzien van een sleutel om te tablet te bevestigen en verwijderen voor extra zekerheid en veiligheid van je tablet. Het blad is standaard zwart gelakt. In het geval van deze ovalen ipad balie is in het zwart gelakte blad ruimte voor een tablet.

Deze balie is een aanvulling op je beurspresentatie met video maar ook in een showroom of winkel ideaal als je informatie door middel van een filmpje wilt delen of gebruikers naar ervaringen wilt vragen of een enquête wilt afnemen.

Doordat de balie volledig aangekleed wordt in jouw huisstijl of design wordt het een echte eyecatcher. De doeken zijn eenvoudig los bij te bestellen wat deze GStex Beurs Balie Ovaal IPad duurzaam en multifunctioneel maakt.

De balie wordt geleverd in een stevige draagtas met folie en handschoenen. De montage tijd is 5 minuten. Even de buizen in elkaar klikken en het doek spannen, blad erop en klaar ben je.

De specificaties zijn te vinden onder het kopje specificatie.

InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewichtGeschikt voor
60 x 100 x 40 cm7,85 kgiPad 2, 3, 4 en iPad Air
(GSTex Ipad Balie)
Inclusief Tas

Algemeen:
Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

Let hierbij op het volgende:
– Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
– Omzetten in CMYK kleuren
– Resolutie 72-125 dpi
– Tekst omzetten in lettercontouren
– Afbeeldingen in definitieve document insluiten
– Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
– Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.