< Naar vorige pagina
Beursbalie vierkant Beursbalie vierkant Verlichting textiel banner deluxe

Beursbalie vierkant

Onze vierkante beursbalie  is een vierkante balie die multifunctioneel inzetbaar is. De balie is te gebruiken als balie op een beurs maar ook als minibar of koffie bar in een showroom of tijdens een evenement als tafel. Zoals je ziet zijn de mogelijkheden en toepassingen eindeloos.

De voordelen van onze beursbalie vierkant:

  • Snel leverbaar
  • Te bedrukken met iedere print
  • Duurzaam in gebruik
  • Goed te combineren met alle beurswanden

Vraag snel en makkelijk een offerte aan om de mogelijkheden over een vierkante beursbalie te bespreken met onze specialisten.

Contact opnemen

Even wat anders. Een vierkante beursbalie

De GStex beursbalie vierkant is gemaakt van een buizenframe met buizen van 32 mm dikte, deze buizen klik je eenvoudig in elkaar en dan staat het frame van je balie. Daarna span je het bijgeleverde full colour doek er overheen om de beursbalie de gewenste uitstraling te geven. Het licht elastische doek is full colour geprint en zorgt voor een strakke uitstraling. Een vlek in je doek, geen probleem de doeken zijn wasbaar in de wasmachine op 30 graden. Wil je een andere uitstraling, ook geen probleem de doeken zijn los bij te bestellen. Het systeem is dus duurzaam en herbruikbaar.

Als laatste plaats je het bijgeleverde houten blad op het frame. Het houtenblad is standaard zwart gelakt voor een moderne uitstraling en een makkelijke combinatie met alle mogelijke print.
De balie square is opgebouwd in 5 minuten.

De balie wordt geleverd in een mooie stevige draagtas zodat je hem eenvoudig kan transporteren en op kan slaan.

Meer informatie bekijk dan hier de specificaties. Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
80 x 100 x 53 cm11,55 kg
GSTex Balie C – Rechthoekig
Inclusief Tas

Algemeen:
Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

Let hierbij op het volgende:
– Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
– Omzetten in CMYK kleuren
– Resolutie 72-125 dpi
– Tekst omzetten in lettercontouren
– Afbeeldingen in definitieve document insluiten
– Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
– Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.