< Naar vorige pagina
Beursbalie rechthoekig Beursbalie rechthoekig GStex beurs balie rechthoekig Verlichting textiel banner deluxe

Beursbalie rechthoekig

Een strakke en eenvoudige beursbalie dat is de GStex beursbalie rechthoekig. Deze beursbalie is volledig naar eigen wens te voorzien van een design. Dit betekend dat je de beursbalie rechthoekig kunt laten aansluiten op het design van je beurswand of presentatiewand maar ook prima als losstaand reclameobject kunt gebruiken.

De voordelen van onze beursbalie rechthoekig:

  • Snel leverbaar
  • Te bedrukken met iedere print
  • Duurzaam in gebruik
  • Goed te combineren met alle beurswanden

Graag meer advies omtrent de beursbalie rechthoekig? Vraag gerust een offerte aan en onze specialisten denken graag met je mee.

Contact opnemen

Een rechthoekige beursbalie in 5 minuten opzetten

De beursbalie is makkelijk, snel en zonder gereedschap op te bouwen. Binnen 5 minuten heb jij de buizen in elkaar geklikt, het doek gespannen en het blad geplaatst.

Het GStex systeem is een systeem dat bestaat uit een frame van buizen en wordt voorzien van een doek om zo een strakke en moderne presentatie neer te zetten. Het grote voordeel van dit systeem is de snelle opbouwtijd zonder gereedschap. Daarnaast is het GStex systeem licht van gewicht en zijn de onderdelen zoals doek, frame en accessoires los verkrijgbaar.

De beurs balie rechthoekig wordt geleverd in een mooie stevige draagtas voor vervoer en om hem makkelijk op te bergen. Meer specificaties vind je hier. Geheel vrijblijvend advies op maat of een offerte, neem dan contact met ons op.

InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
80/60 x 100 x 50/40 cm12,65 kg
GSTex Balie F – Rechthoekig
Inclusief Tas

Algemeen:
Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

Let hierbij op het volgende:
– Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
– Omzetten in CMYK kleuren
– Resolutie 72-125 dpi
– Tekst omzetten in lettercontouren
– Afbeeldingen in definitieve document insluiten
– Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
– Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.