< Naar vorige pagina
GStex beurs balie rechthoekig GStex beurs balie rechthoekig GStex beurs balie rechthoekig Zippit-tas

GStex Beurs Balie Rechthoekig

Een strakke en eenvoudige balie of beurs balie dat is de GStex beurs balie rechthoekig. Deze beursbalie is volledig naar eigen wens te voorzien van een design. Dit betekend dat je de beurs balie rechthoekig kunt laten aansluiten op het design van je beurswand of presentatiewand maar ook prima als losstaand reclameobject kunt gebruiken.

De beursbalie is makkelijk, snel en zonder gereedschap op te bouwen. Binnen 5 minuten heb jij de buizen in elkaar geklikt, het doek gespannen en het blad geplaatst.

Het GStex systeem is een systeem dat bestaat uit een frame van buizen en wordt voorzien van een doek om zo een strakke en moderne presentatie neer te zetten. Het grote voordeel van dit systeem is de snelle opbouwtijd zonder gereedschap. Daarnaast is het GStex systeem licht van gewicht en zijn de onderdelen zoals doek, frame en accessoires los verkrijgbaar.

De beurs balie rechthoekig wordt geleverd in een mooie stevige draagtas voor vervoer en om hem makkelijk op te bergen. Meer specificaties vind je hier. Geheel vrijblijvend advies op maat of een offerte, neem dan contact met ons op.

Contact opnemen
InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
80/60 x 100 x 50/40 cm12,65 kg
GSTex Balie F – Rechthoekig
Inclusief Tas

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.