< Naar vorige pagina
Beurswand Arch Gebogen Beurswand Arch Gebogen GStex beurswand Arch Gebogen Verlichting textiel banner deluxe

Beurswand arch gebogen

Onze beurswand Arch gebogen is eigenlijk geen beurswand, maar een full colour bedrukte boog die ideaal is voor evenementen. Door de mogelijkheid om de boog naar eigen wens te bedrukken val je extra op en trek je meteen de aandacht. Niet alleen is de boog ideaal voor een evenement bij de entree om deelnemers te presenteren maar ook voor een buiten evenement om de route aan te geven.

De voordelen van de beurswand arch gebogen:

  • Extra opvallen door de aparte vorm
  • Duurzaam in gebruik
  • Lichtgewicht frame
  • Te gebruiken op allerlei verschillende evenementen

Benieuwd of de beurswand arch gebogen gebogen iets voor je is? Vraag een offerte aan en onze specialisten helpen je graag verder.

Contact opnemen

Een beurswand uniek in zijn soort

De beurswand Arch gebogen maakt onderdeel uit van het zogenaamde zippit of rits systeem en is hierdoor eenvoudig en snel op te bouwen. Het buizenframe klik je eenvoudig in elkaar en daarna wordt het full colour doek over het frame gespannen en gesloten met een blinde rits. In 5 minuten staat je boog.

De boog wordt geleverd in een luxe draagtas met daarin het frame, doek, handleiding en handschoenen. Hierdoor kun je meteen aan de slag om je boog op te bouwen.De boog hergebruiken? Dat kan, je kunt eenvoudig je doek wassen in de wasmachine of een nieuw design bestellen. Meer weten over onze bogen of een offerte op maat. Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
270 x 230 x 100 cm12,99 kg
(GSTex Arch Gebogen)
Inclusief Tas

Algemeen:
Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

Let hierbij op het volgende:
– Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
– Omzetten in CMYK kleuren
– Resolutie 72-125 dpi
– Tekst omzetten in lettercontouren
– Afbeeldingen in definitieve document insluiten
– Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
– Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.