< Naar vorige pagina
Beurswand snake A Beurswand snake A GStex beurswand Snake A Verlichting textiel banner deluxe

Beurswand snake A

Deze beurswand snake A is meer een banner dan een beurswand. Kenmerkend voor deze textielbanner is dat hij onderin een unieke vormgeving heeft waardoor het lijkt alsof hij op een voet staat. De beurswand is leverbaar in het volgende formaat 91,5 cm breed, 228 cm hoog en 66 cm diep.

De voordelen van deze beurswand in snake vorm:

  • Snel leverbaar
  • Duurzaam te gebruiken
  • Een uniek type banner
  • Gemakkelijk op te zetten

Vraag gemakkelijk een offerte aan en bespreek samen met onze specialisten welke type banner in snake vorm het beste bij je past.

Contact opnemen

Opvallende beursbanner in aparte vorm

De beurswand en/of banner, snake A,  is een eye catcher op je stand, in de showroom of op een evenement. Door de moderne en unieke vorm presenteer je je aanbieding of informatie op een net iets andere manier en val je op.

Deze banner maakt deel uit van de snake serie uit onze GStex productlijn. Onze producten zijn onderdeel van het zogenoemde zippit of rits systeem. Deze producten bestaan uit een buizenframe met een doek. Het voordeel van deze banners is dat ze herbruikbaar zijn en de doeken uitwasbaar zijn.

De GStex beurswand snake is perfect te combineren met onze beurswanden en balies. Voor deze banner hebben we ook bijpassende verlichting. Bekijk hier de overige beurswanden, balies en verlichting.

Een offerte op maat, stuur ons dan direct je aanvraag.

InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
91,5 x 228 x 66 cm6,10 kg
(GSTex Snake A)
Inclusief Tas

Algemeen:
Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

Let hierbij op het volgende:
– Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
– Omzetten in CMYK kleuren
– Resolutie 72-125 dpi
– Tekst omzetten in lettercontouren
– Afbeeldingen in definitieve document insluiten
– Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
– Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.